nedeľa 9. marca 2014

#VIDEO:Pink glasses




Finally is everything done! Or I should say "unfortunately"? I'm little bit sad of it, because last two days I was still laughing. No drugs darlings.. just my friends. So I officially I want to introduce our first video! I look there a bit like cocky, under drugs, blond girl with ombre, but I have for it at least 2 good excuses reasons. By a.)I almost froze to death, by b.) I can't see anything when I have no glasses. Nevertheless I'm really proud of Adiw , who this time showed her director's aptitude. She has done an absolutely amazing job! (As cut and photographer too). Well it will sound like tiresome monologue at the Oscars.. but as the next I want to say big thanks to my lovely executive Assistant Alex and yet one more to cute boy Filip, who helped us to clean all mess which we were throwing to me to us.


 
 ___________________________________________________

Konečne je všetko hotové ! Alebo by som skôr mala povedať bohužiaľ? Som z toho trošku smutná, pretože posledné dva dni som sa vkuse smiala. No drugs darlings.. just my friends. Takže oficiálne by som vám chcela predstaviť naše prvé video! Vyzerám tam trošku ako preafektovaná, drogovo závislá blondína s ombré, ale mám na to minimálne 2 výhovorky dôvody. Po a.) skoro som zamrzla, po b.) nič nevidím keď nemám svoje milované okuliare. Napriek tomu som úplne hrdá na Adiw, ktorá tentoraz predviedla svoje režisérke vlohy. Odviedla absolútne senzačnú prácu ďalej ako –strih a fotograf. No dobre bude to znie trošku ako ten otravný monológ hercov na Oskaroch ale- chcela by som sa poďakovať mojej výkonnej asistentke Alex a ešte jednému zlatému chlapčekovi Filipkovi, ktorý nám pomohol s upratovaním všetkého toho bordelu, ktorý sme tam po sebe po mne pohádzali.

Btw - pozrite si behind of scenes alebo making of ako chcete - TU!!!!!!!  Zaručuje vám to že sa zasmejete dnes aspoň raz :D !





 

 


 

Article : ElaMitch

Photos and video: Adiw 


                                                ©ElaMitch and All Star Team Company

3 komentáre:

  1. dosť silno mi pripomínaš jednu známu a tá sukňa dlhá :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A to mam brať pozitívne či ? :D hah sukňu lubim ..15 minút pred celým fotením som ju fénovala nakoľko ju mamičkaa vyprala a bola v práčke..mokrá. Vdaka mami (aj ked si to nikdy neprečítaš).. V podstate je moja retardácia len mierna. Neboj nie je to nákazlivé. :D

      Odstrániť
  2. Tá sukňa a kravata s košelou sú super! :)

    OdpovedaťOdstrániť