pondelok 9. decembra 2013

#HazyDays

You know what ? This weather makes me pretty lazy. More then I'm normally.
In my wardrobe is mess. In my room is mess. In my life is mess. You can guess what is in my head. Huge mess. And I don't feel on cleaning this madhouse.
 Have you ever had feeling , that life , which you live is not actually your ? This feeling I have in last time really often. I don't know why or from where is coming but it's here.
...
Okay and now something more usual. In last article I was talking about my passion in sweaters. Best is when I steal few from my mom's wardrobe. (I love you mommy ..please don't kill me , I promise that I ll bring them back soon. <3) But now I have new passion . This time I wear my bro's shirts like my own and I don't have compunction... yet. But I want see his face when he ll find out that he smells like cucumber melon . HA.
_____________________________________________________________________

Viete čo ? Okrem toho , že ma toto počko slušne vytáča som lenivejšia ako obvykle.
V mojej skrini je bordel. V mojej izbe je bordel. V mojom živote je bordel. A prekvapujuco môžete len hádať čo je v mojej hlave. Obrovský bordel . A mne sa fakt nechce upratovať tento blázninec.
...
A teraz niečo viac obvyklejšie. V poslednom článku som hovorila o mojej závislosti na svetroch. Najlepšie keď si ich pár šlohnem z mamčinej skrine. (Mami fakt ťa lúbim , nezabíjaj ma ..sľubujem , že ti ich vrátim skoro <3)
Ale rozvinula sa u mňa nová mánia. Kradnem košele bráchovi a nosím ich ako svoje vlastné. Bez výčitiek svedomia ..zatiaľ. Chcem však vidieť jeho face keď zistí , že vonia ako melónik . Šalala.










9 komentárov:

  1. Aj ja si beriem veci od mamy, keď ona má také bohovské oversize svetreee <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oversize= nemusím zaťahovať brucho , cítim sa sexy aj keď vôbec nie som , totálne sa topím čo je koniec koncov sranda ... Nech žijú oversize things <3 !

      Odstrániť
  2. haahah I get pretty lazy often myslef, that's what winter makes with people :d
    xoxo
    http://pandamone.blogspot.com/2013/12/the-last-sunbeams.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. exactly , exactly ..I'm still lazy but in this period - I'm SUPER Miss LAZY :D xo

      Odstrániť
  3. nie si sama ja taktiež milujem svetre a pekný príspevok + som nový follower:)

    http://julca-fashion.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť